V.I.P. Uitzendbureau

Vaart In Personeel

Weer een uitzendbureau?

Dat is een van de eerste vragen die ik van de Rabobank kreeg bij het starten van V.I.P. Uitzendbureau. Een hele goede vraag! Ja, weer een uitzendbureau, maar toch anders dan mijn grote concullega bureaus.

 

Anders voor kandidaten

Als zelfstandig ondernemer heb ik er alle belang bij dat jij de juiste baan vindt via mij. Dat is niet bij elk uitzendbureau het geval. Ik ga graag een stap verder om jou aan het werk te krijgen. Zo kijk ik verder dan het aanbod van bestaande vacatures. Denken in mogelijkheden. Je krijgt altijd een reactie van mij en ik behandel jou zoals ik zelf behandeld wil worden.

 

Anders voor bedrijven

 

Zo zal ik niet de “zoveelste” tijdelijke contactpersoon van een uitzendbureau zijn. Sterker nog, ik ben ondernemer en erop uit om een lange (zakelijke) relatie aan te gaan.

 

De kans dat V.I.P. Uitzendbureau dezelfde dienstverlening goedkoper kan aanbieden dan een regulier uitzendbureau is levensgroot. Waarom? Ik ben sneller tevreden met minder marge, omdat mijn “kantoorkosten” stukken lager zijn dan die van de grote reuzen. Simpeler kan ik het niet zeggen.