V.I.P. Uitzendbureau

Vaart In Personeel

Werving & selectie

 

Wat is werving & selectie?

Het aantrekken, selecteren en vastleggen van de juiste kandidaat voor een vacature. Er komt veel kijken bij dit hele proces, vaak meer dan je denkt.  

 

Waarom werving & selectie niet zelf doen?

Zoals hierboven te lezen is, komt er veel kijken bij het hele werving & selectie proces. Niet elk bedrijf heeft de juiste kennis, kunde of tijd in huis om het proces succesvol tot een eind te brengen. Dan is het fijn om te weten dat V.I.P. Uitzendbureau dit proces uit handen kan nemen. 

 

Waarom V.I.P. Uitzendbureau?

Het financiële plaatje ziet er bij V.I.P. Uitzendbureau vast veel leuker uit dan bij veel andere werving & selectie bureaus. Door mijn lage overheadkosten ben ik in staat dezelfde dienstverlening tegen een veel lager tarief aan te bieden. Als het om weving & selectie gaat kan dat in bijna alle gevallen meer dan 50% goedkoper zijn.

Altijd dezelfde contactpersoon, ik dus, die een lange relatie wil opbouwen. Hierdoor zijn er in de toekomst nog meer voordelen , doordat ik de organisatie nog beter ken.

En niet te vergeten, met ruim 7 ervaring in het vak, weet ik wat ervoor nodig is om succesvolle kandidaten bij succesvolle bedrijven te plaatsen.

 

Meer weten of gewoon een afspraak maken? Neem contact met mij op.